top of page

Èxit absolut als Premis Decanter 2023: 95 punts, Medalla d'Or i 2a millor posició al ranking dels millors vins del Penedès.

Gran Èxit per a l'escumós Aymar Brut Nature Reserva 2016 als Premis Decanter 2023

Ens plau compartir una notícia extraordinària amb tots els nostres amants del vi i seguidors: el nostre Aymar Brut Nature Reserva 2016 ha estat guardonat amb Medalla d'Or als prestigiosos Premis Decanter 2023, obtenint una puntuació magnífica de 95 punts!


Aquest reconeixement no només ens omple d'orgull sinó que també situa el nostre vi en la 2a posició global en el rànquing dels millors vins del Penedès, una de les regions vinícoles més reconegudes i respectades del món.


Els Premis Decanter són un dels concursos de vi més importants i influents a nivell internacional, amb un jurat compost per experts de primer nivell que avaluen milers de vins de totes les regions vinícoles del món. Obtenir una puntuació tan alta i una posició tan destacada és un testimoni de la qualitat i l'excel·lència del nostre vi.


El Aymar Brut Nature Reserva 2016 és el resultat d'anys de dedicació, passió i un profund respecte per la tradició vinícola del Penedès. Elaborat amb les millors varietats de raïm i seguint un procés de producció meticulós, aquest Clàssic Penedès destaca per la seva elegància, complexitat i un sabor inigualable que reflecteix l'essència de la nostra terra.


Aquest èxit no hauria estat possible sense el suport incondicional dels nostres clients i seguidors. Us agraïm la confiança i la fidelitat que ens heu demostrat al llarg dels anys. Us convidem a celebrar amb nosaltres aquest èxit brindant amb una copa del nostre premiat Aymar Brut Nature Reserva 2016.


Salut i vi!

Celler AymarRecent Posts

See All

Comentários


bottom of page