top of page

Obrim les portes d'Aymar a Vimbodí i Poblet

Updated: Jun 11

El passat dissabte 8 de juny, Aymar va obrir oficialment les portes del seu nou celler, situat al poble de Vimbodí i Poblet, en les antigues instal·lacions del Sindicat.


Aymar va adquirir l’edifici l’any 2022 amb el compromís de renovar-lo i iniciar-hi un projecte vinícola que sumés als esforços per dinamitzar el territori. Les instal·lacions s’han renovat mantenint la seva essència, però s’hi han afegit nous espais amplis i totalment reformats, amb capacitat per oferir una àmplia gamma de propostes enoturístiques de qualitat: tastos, visites, visites a les vinyes i fins i tot esdeveniments privats i empresarials.


Pel que fa a l’elaboració, Aymar vinificarà la verema del 2024 en el nou celler, que s’especialitzarà en vins tranquils i escumosos de vinyes i finques situades a la Conca de Barberà.


L’empresa Aymar va néixer al Penedès, on elabora vins i escumosos amb segell Clàssic Penedès al celler de Castellví de la Marca, “Castell de Pujades”. Ara, amb el nou celler de Vimbodí i Poblet, l'empresa s’obre a nous horitzons i possibilitats, tant en l’enoturisme com en la vinificació de diferents tipus de vins.


Vine a conèixer-nos i reserva la teva visita en línia a través de la nostra web: www.aymarwines.com


Benvinguts i benvingudes a Aymar Vimbodí i Poblet!
 


152 views

Recent Posts

See All

Commentaires


bottom of page