top of page

Coneix Aymar

Aymar història exportacio vins habana cuba
Aymar historia celler bodega vilanova i la geltrú

Orígens navegants

La família Ferrer ha estat vinculada al món del vi des de fa sis generacions.

Aymar deu el seu nom a una avantpassada de la família Ferrer, Lluïsa Aymar, que a inicis del segle XIX, junt amb el seu marit Gregori Ferrer i Soler (1791-1853), ja embarcaven vaixells amb botes de vi des del port de Vilanova i la Geltrú cap a Cuba, concretament l'Habana.

Neix Aymar

L'actual Gregori Ferrer (fundador), va néixer i créixer envoltat de vinyes. Des de ben petit ja participava en la verema que feien a casa i ja cultivava el seu amor per la seva terra, el Penedès. Envoltat de Macabeu, Xarel·lo i Parellada va començar a apreciar cada varietat de raïm i a tenir curiositat pel món de la viticultura.

Trencant amb la tradició de generacions pasades de producció de vi a doll, Gregori Ferrer fa un pas decisiu cap a la creació i fundació d'una marca pròpia que homenatgeria l'esperit emprenedor i el llegat i amor vers la viticultura de la seva àvia: Aymar.

celler-ecologic-penedes-aymar.jpg

Innovació i aposta de futur

Aymar creix i s'estableix al 2013 com un dels primers celler impulsors de la creació de la denominació "Clàssic Penedès" amb la ferma convicció de revaloritzar i retornar el prestigi a l'elaboració de vins escumosos artesanal d'alta qualitat i feta al seu lloc d'origen, al Penedès.

Amb els anys i els èxits, l'equip segueix creixent i Aymar aposta per a un enoturisme educatiu i amè que posi en valor el treball i esforç darrere de cada ampolla de vi i escumós Aymar.

Salut i Aymar!

equipo team aymar wines vimbodi penedes classic.jpg
bottom of page