top of page

Entre els 50 millors rosats del món

Un vi únic, sens dubte; el Xarel·lo Vermell 2023 d'Aymar acaba de ser reconegut com un dels 50 millors rosats del món i ha aconseguit la medalla de plata al concurs organitzat per l'organització Wine Pleasures.


Aquest vi rosat de Xarel·lo Vermell 100% d'Aymar homenatja una varietat típica del Penedès que havia estat àmpliament cultivada anys enrere, però que el seu cultiu es va anar perdent amb l'arribada del cava, on s'afavoria el cultiu de varietats blanques com el xarel·lo blanc, el macabeu o la parellada. El Xarel·lo Vermell també és conegut com a cartoixà vermell o cartoixà marí (per la seva bona adaptabilitat i preferència pel terroir de les zones costaneres).


És conegut per la seva pell vermellosa tant característica, i aporta al vi un perfil aromàtic complex i distintiu. Els vins de xarel·lo vermell solen presentar notes de fruites vermelles com les maduixes i les cireres, a més de tocs florals i herbacis que els confereixen una gran elegància i frescor.


És un honor que aquesta varietat tan distintiva i pràcticament salvada de l'extinció hagi estat inclosa en la llista dels 50 millors rosats.


Descobreix el Xarel·lo Vermell amb Aymar!


Demana'l a la teva botiga de confiança o compra'l a la nostra botiga en línia.Aymar Xarel·lo Vermell - 50 best Rosés of the World

6 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page