top of page

Aymar a la Nit dels Xarel·los 2024

Updated: May 31


Estem molt emocionats d’anunciar que el Celler Aymar participarà a la prestigiosa Nit dels Xarel·los! Aquest esdeveniment tan especial tindrà lloc el pròxim 15 de juny al magnífic Claustre de Sant Francesc, a Vilafranca. Aquest 29 de maig es feia la foto de germanor i presentació per la premsa amb tots els elaboradors participants, i on va ser-hi Gregori Ferrer en representació d'Aymar.


La Nit dels Xarel·los és una oportunitat única per tastar una selecció dels millors vins elaborats amb aquesta varietat autòctona del Penedès, amb una història que es remunta segles enrere;


Aquest raïm blanc, conegut per la seva capacitat d'adaptació i la seva resistència, ha estat tradicionalment utilitzat en l'elaboració dels escumosos, així com en vins blancs monovarietals i cupatges. El Xarel·lo destaca per la seva acidesa equilibrada, els seus aromes de fruita fresca i la seva versatilitat, que permet crear vins de gran qualitat i personalitat. El seu arrelament profund al Penedès ha convertit aquesta varietat en un símbol de la viticultura de la regió, contribuint a la seva reputació com una de les zones vinícoles més importants de Catalunya.


Us esperem per gaudir junts d’una nit plena de bon vi, gastronomia i música en un entorn inigualable.


Més informació i entrades a: El Gat Blau
19 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page